Άνετο διαμέρισμα στην Χώρα

Άνετο διαμέρισμα ικανό να φιλοξενήσει εώς 4 άτομα. Ιδανικό για οικογένεια.

Λεπτομέρειες

Προβολή λεπτομερειών


Πανέμορφο παραδοσιακό σπίτι στο Κάστρο

Πρόκειται, όντως, για ένα πανέμορφο παραδοσιακό και άνετο δωμάτιο πρώτου ορόφου με θέα στην Αλοπρόνοια και το Χωριό. Διατίθεται πλήρως εξοπλισμένο και είναι ικανό να φιλοξενήσει έως 3 άτομα.
Βρίσκεται στο Κάστρο και σε πολύ μικρή απόσταση υπάρχουν καφετέρια, μπαρ , mini market και ταβέρνα.

Λεπτομέρειες

Προβολή λεπτομερειών


Παραδοσιακή οικία με μαγευτική θέα

Ένα από τα πιο καινούργια σπίτια στη Σίκινο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ταυτόχρονα με πλήρη σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική, έχει απρόσκοπτη θέα σε όλο το Αιγαίο από την ταράτσα. Για όταν φυσάει όμως υπάρχει η μπροστινή αυλή, προστατευμένη από τον άνεμο.

Λεπτομέρειες

Προβολή λεπτομερειών


Άνετο δωμάτιο με πολύ ωραία θέα

Ευρύχωρο δωμάτιο (23 τ.μ.), ωραία βεράντα με θέα, πεντακάθαρο, ησυχία και εύκολη πρόσβαση, στην άκρη της Χώρας, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2 ενήλικες, σε προσιτή τιμή. 1ος όροφος με σκάλα, μπάνιο με ντούς. Το δωμάτιο βρίσκεται στον πρώτο όροφο κτίσματος χωρίς πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Λεπτομέρειες

Προβολή λεπτομερειών


Παραδοσιακό κυκλαδίτικο σπίτι πάνω στη θάλασσα

Διώροφη παραδοσιακή κατοικία, χτισμένη πάνω στη θάλασσα, με βεράντες κυριολεκτικά πάνω στα βράχια, στα 100 μέτρα από την παραλία της Αλοπρόνοιας. Ιδανικό για απόλυτη χαλάρωση.

Λεπτομέρειες

Προβολή λεπτομερειών


Μοναδική παραδοσιακή διώροφη μονοκατοικία στην Χώρα Σικίνου

Η συγκεκριμένη οικία υπήρξε το χοροδιδασκαλείο της Σικίνου. Υπέροχη παραδοσιακή αρχιτεκτονική, φωτεινό, ευρύχωρο (110 τμ) με μεγάλη βεράντα και μικρή έμπροσθεν αυλή, έχει πανοραμική θέα στο Αιγαίο.

Λεπτομέρειες

Προβολή λεπτομερειών